![[SEMPOZYUM] 4. Multipl Sklerozda Kognisyon](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2019/10/4-MS-Kognisyon-Sempozyumu.jpg)
MS Araştırmaları Derneği tarafından 09-10 Kasım 2019 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek olan Multipl Sklerozda Kognisyon Sempozyumu’nun bu yılki ana temalarını, “Bilişsel Bozukluğun Nedenini Anlama” ve ilgisiz bir kafa içi yapı gibi görünen serebellumun biliş ile ilgisini araştırma oluşturuyor.
Alanının öncülerinden Prof. Peter Feys’in “Beyin Beden Kognisyon İlişkisi” oturumu ve Prof. Öget Öktem Tanör’ün başkanlığındaki “Bana Ölçmeyi Öğret 2019” oturumu sempozyumun önemli başlıklarından.


![[WEBINAR] Aşkın Nörobiyolojisi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/06/Askin-Norobiyolojisi-Oktem.png)
![[KİTAP] Beynin Yeryüzü Suretleri](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/01/Beynin-Yeryuzu-Suretleri-Tanridag.png)
![[SEMİNER] Uykunun Nörobiyolojisi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2019/03/uykunun-norobiyolojisi.jpg)
![[WEBINAR] Alzheimer Hastalığı](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/05/Alzheimer-Oktem.png)
![[KONGRE] Uluslararası 45. Grup Psikoterapileri Kongresi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2020/01/45_Grup_Pskitorepileri.jpg)
![[KONGRE] 36. Ulusal Klinik Nörofizyoloji EEG-EMG Kongresi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2020/02/EEG-EMG-36.jpg)