![[SUNUM] Yaşlılıkta Normallik ve Normalliğin Bozulmaları](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2020/10/Yaslilikta_Normallik_Oktem.jpg)
Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ve Öğrenci Konseyi iş birliğiyle bu yıl ilki düzenlenecek olan ve pandemi koşulları nedeniyle 31 Ekim- 1 Kasım 2020 tarihleri arasında Zoom Webinar aracılığı ile gerçekleştirilecek olan Yaşlanma Psikolojisi Kongresi‘nde, Dernek Başkanımız Sayın Prof. Dr. Öget Öktem Tanör, 01 Kasım 2020 tarihinde 13:00-13:30 saatleri arasında “Yaşlılıkta Normallik ve Normalliğin Bozulmaları” başlıklı sunumunu gerçekleştirecektir.


![[WEBINAR] Nörolojik Bozukluklar ve Nöropsikolojik Tabloları](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/05/Noropsikolojik-Tablolar-Oktem.png)
![[WEBINAR] Aşkın Nöral Temelleri](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/05/Ask-Oktem.png)
![[WEBINAR] Aşkın Nörobiyolojisi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/06/Askin-Norobiyolojisi-Oktem.png)

![[YAZ OKULU] Beyin-Biliş Araştırmaları Yaz Okulu 2](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2025/05/Yaz-Okulu-2-On-gorsel.png)