![[KONGRE] 18. Ulusal Sinirbilim Kongresi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2019/12/BAD_2020_Kongre.png)
18. Ulusal Sinirbilim Kongresi (USK2020), Beyin Araştırmaları Derneği (BAD) desteğiyle 16-19 Mayıs 2020 tarihleri arasında Bilkent Üniversitesi ev sahipliğinde düzenleniyor. Bildiri gönderimi için son tarih 28 Şubat 2020 olarak açıklanan kongreyle ilgili bilgiler ise yakında kongre web sayfasından açıklanacaktır.

![[WEBINAR] Nöropsikoloji](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/01/noropsikoloji-oktem-oget.jpg)
![[SEMİNER] Nöropsikoloji: Doğuşu, Amaçları, Ana Çizgileri](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2017/05/Ozyegin_Psk.png)
![[KONFERANS] XI. Aziz Sancar DETAE Günleri “Deneysel Tıpta In Vivo Modeller”](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2019/11/DETAE-Gunleri.png)
![[WEBINAR] Travma ve TSSB’nin Nörobiyolojisi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2020/05/TravmaveTSSB_banner.jpg)
![[WEBINAR] Varıyla Yoğuyla Hafıza](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2020/12/Hafiza-Oktem.jpg)
![[SEMPOZYUM] Temporal Lob Epilepsisinde 21. Yüzyılda Molekülerden Görüntülemeye Neredeyiz?](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2019/09/brain-epilepsy.jpg)