![[SEMPOZYUM] 3. Multipl Sklerozda Kognisyon Sempozyumu](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2018/11/3MSKognisyon.png)
MS Araştırmaları Derneği tarafından “3. Multipl Sklerozda Kognisyon Sempozyumu” 10-11 Kasım 2018 tarihleri arasında İzmir’de düzenleniyor. Bilişsel temalı konuların yeraldığı programda rehabilitasyon ve tedavi konularına da ayrıca yer veriliyor.
Dernek Başkanımız Sayın Prof. Dr. Öget Öktem’in oturum başkanlığı yapacağı sempozyumda Yönetim Kurulu üyelerimizden Sayın Dr. Psk. Şükriye Akça Kalem de ‘Bellek ve Çalışma Belleği’ başlıklı bir konuşma yapacaktır (10 Kasım 2018 Cumartesi saat 13:55-15:30).

![[KURS] ODTÜ LangCogLab Psikodilbilim Bahar Okulu](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2020/02/METU-YazOkulu_Psikodilbilim_Banner.png)
![[WEBINAR] Nöropsikoloji Alan Tanıtımı](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/01/Alan-Tanitimi-Oktem.jpg)
![[WEBINAR] Aşkın Nörobiyolojisi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/11/Askin-Norobiyolojisi-OgetOktem.png)
![[WEBINAR] Algılarımız Nasıl Oluşur? Bilişsel İşlevlerimiz ve Bozulmaları](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2022/07/Algilarimiz-ve-Bilissel-Islevler.png)
![[WEBINAR] Travma ve Travma Sonrası Stres Bozukluğunun Nöral Temelleri](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2023/01/TSBB-Oget-Oktem.png)
![[WEBINAR] Aşkın Nörobiyolojik Temelleri](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2022/02/Askin-norobiyolojik-temelleri.png)