![[WEBINAR] Vakalarla Bellek Bozuklukları](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/03/Oktem-Bellek-Ege-Univ.png)
Dernek Başkanımız Sayın Prof. Dr. Öget Öktem, Ege Üniversitesi Psikoloji Kulübü tarafından organize edilen webinarda, “Belleğe Nöropsikolojik Pencereden Bakış: Vakalarla Bellek Bozuklukları” başlıklı konuşmasını yapacaktır. Webinar 13 Mart 2021 cumartesi günü saat 20:00‘de Zoom üzerinden gerçekleştirilecektir. Etkinlik kontenjanla sınırlıdır.
Bilgi ve İletişim: egepsikoloji76 [at] gmail.com


![[PROGRAM] Nöropsikolojik Buluşmalar – Vaka Analizi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2020/01/Noropsikolojik_Bulusmalar_Banner.png)
![[WEBINAR] Bellek Çeşitleri ve Bozulmaları](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/09/Bellek-Bozulmalari-Oktem.jpg)

![[WEBINAR] Dil İşlevi ve Bozulmaları](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2023/01/Dil-Islevi-ve-Bozulmalari.png)
![[WEBINAR] Bilişsel İşlevlerimiz: Alzheimer ve Diğer Demanslar](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2022/06/Bilissel-Tanor.png)
![[WEBINAR] Bellek Tipleri ve Bellek Bozulmaları](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/10/Bellek-Tipleri-Oktem.png)