![[KONGRE] Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2023/05/DKB-Oktem-Tanridag.png)
Dernek Onursal Başkanımız Sayın Prof. Dr. Öget Öktem-Tanör ve Bilim Kurulu üyemiz Sayın Prof. Dr. Oğuz Tanrıdağ, Dil ve Konuşma Terapistleri Derneği tarafından 19-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında organize edilen “Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi” nde sırasıyla “Afazi Rehabilitasyonu” ve “Dil ve Konuşma Terapisinde Disiplinlerarası Yaklaşımın Önemi” başlıklı konuşmalarını yapacaktır.
Önemli Tarihler:
| KONGRE TARİHİ: | 19-21 Mayıs 2023 |
| ERKEN KAYIT İÇİN SON TARİH: | 15 Mayıs 2023 |
| BİLDİRİ GÖNDERMEK İÇİN SON TARİH: | 7 Mayıs 2023 |
Bilgi ve kayıt için: Dernek Sayfası

![[SEMİNER] Dil Şebekesi ve Yeni Bilinenler](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2020/02/Psikodilbilim-BUDAV-Banner.png)

![[SEMİNER] En Ünlü Beyin: H.M.](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2020/01/Seminer-HM.png)
![[WEBINAR] Yazılı Dil Bozulmaları ve Bir Agrafisiz Aleksi Olgusu](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2023/02/Agrafisiz-Aleksi-Tanor.png)
![[WEBINAR] Nöropsikoloji Alt Alan Tanıtımı](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/12/Noropsikoloji-Alan-Tanitim.png)
