![[WEBINAR] Yazılı Dil Bozulmaları ve Bir Agrafisiz Aleksi Olgusu](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2023/02/Agrafisiz-Aleksi-Tanor.png)
Dernek Başkanımız Sayın Prof. Dr. Öget Öktem Tanör, Atlas Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü tarafından Sağlık Vadisi Konferansları kapsamında organize edilen webinarda “Yazılı Dil Bozulmaları ve Bir Agrafisiz Aleksi Olgusu” başlıklı konuşmasını yapacaktır. Program 23 Şubat 2023 Perşembe günü saat 14:00-18:00‘de Zoom üzerinden gerçekleştirilecektir.

![[SUNUM] Klinikte Hedefe Yönelik Nöropsikolojik Testlerin Yorumlanması](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2022/11/KlinikteTaniTest-Tanor.png)
![[WEBINAR] Varıyla Yoğuyla Hafıza](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2020/12/Hafiza-Oktem.jpg)
![[WEBINAR] Travma ve TSSB’nin Nörobiyolojisi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2020/05/TravmaveTSSB_banner.jpg)
![[Webinar] TÜBİTAK ULAKBİM Bilimsel Yayıncılık Seminerleri](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2020/06/Tubitak_Webinar_Haziran_2020c.png)
![[KONFERANS] Uluslararası Nöropsikolojik Rehabilitasyon Konferansı](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2018/06/kongre.jpg)
![[SEMPOZYUM] 4. MS Fizyoterapi ve Nörorehabilitasyon Sempozyumu](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2019/09/Kutahya_MS.png)