![[WEBINAR] Dil Şebekesi; Konuşma Dili ve Yazılı Dil Bozulmaları](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/12/Dil-Sebekesi2-Oktem.png)
Dernek Başkanımız Sayın Prof. Dr. Öget Öktem Tanör, Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Topluluğu tarafından organize edilen etkinlikte 28 Aralık 2021 salı günü saat 20:00′de “Dil Şebekesi; Konuşma Dili ve Yazılı Dil Bozulmaları” başlıklı konuşmasını gerçekleştirecektir.
Bilgi ve kayıt için: instagram.com/huptpsikoloji/

![[SEMİNER] Okumanın Nöral Mekanizmaları ve Okuma Bozuklukları](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2017/05/OkumaAlexia.png)
![[SEMİNER] Öget Öktem Tanör ile Dil Şebekesindeki Son Yenilikler ve Afazi Rehabilitasyonu](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2019/10/Oktem-Afazi-Semineri.png)
![[WEBINAR] Beyin Şebekeleri İşlevleri ve Bozuklukları](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2023/06/Beyin-Islevleri-ve-Bozulmalari.png)
![[KONGRE] Yaşlanma Psikolojisi Kongresi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2020/02/yaslanma-psikolojisi-kongresi-uskudar-2g.jpg)
![[WEBINAR] Aşkın Nörobiyolojisi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/06/Askin-Norobiyolojisi-Oktem.png)
