![[WEBINAR] Yazılı Dil Bozulmaları ve Bir Agrafisiz Aleksi Olgusu](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2023/02/Agrafisiz-Aleksi-Tanor.png)
Dernek Başkanımız Sayın Prof. Dr. Öget Öktem Tanör, Atlas Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü tarafından Sağlık Vadisi Konferansları kapsamında organize edilen webinarda “Yazılı Dil Bozulmaları ve Bir Agrafisiz Aleksi Olgusu” başlıklı konuşmasını yapacaktır. Program 23 Şubat 2023 Perşembe günü saat 14:00-18:00‘de Zoom üzerinden gerçekleştirilecektir.


![[WEBINAR] Dil Şebekesi; Konuşma Dili ve Yazılı Dil Bozulmaları](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/12/Dil-Sebekesi2-Oktem.png)
![[KONGRE] Uluslararası Sağlıkta Yapay Zeka Kongresi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2019/11/Yapay_Zeka_2020.jpg)
![[WEBINAR] Aşkın Nörobiyolojisi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/06/Askin-Norobiyolojisi-Oktem.png)


![[SEMİNER] Afaziler](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2019/04/aphasia-duyuru-3.jpg)