![[WEBINAR] Travma ve TSSB’nin Nöral Temelleri](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2023/01/TSBB-Oget-Oktem.png)
Dernek Onursal Başkanımız Sayın Prof. Dr. Öget Öktem-Tanör, OYSA Akademi tarafından organize edilen webinarda “Travma ve Travma Sonrası Stres Bozukluğunun Nöral Temelleri” başlıklı konuşmasını yapacaktır. Webinar 27 Nisan 2023 Perşembe günü saat 21:00‘de Google Meet üzerinden gerçekleştirilecektir.
Kayıt için: https://www.instagram.com/oysakademi hesabına DM atınız.


![[KİTAP] Nöropsikoloji: Teoriden Pratiğe Ölçme ve Değerlendirme](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2024/06/Kitap-Noropsikoloji.jpg)
![[WEBINAR] Telenöropsikoloji](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2022/01/Telenoropsikoloji.png)
![[WEBINAR] Aşkın Nörobiyolojisi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/06/Askin-Norobiyolojisi-Oktem.png)
![[KİTAP] Beyin-Davranış İlişkileri Üzerine Konferanslar ve Dersler](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2014/12/tobeydail.jpg)

![[WEBINAR] Travma ve Travma Sonrası Stres Bozukluğu](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2020/10/TSSB-Oget_Oktem_2020.jpg)