![[EĞİTİM] İşlevsel Yakın Kızılaltı Spektroskopisi (İYKAS)](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2017/05/IYKAS-Egitim.jpg)
Medipol Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından fNIRS ile beyin görüntülemenin fiziksel ve nörofizyolojik ilkeleri, sinirbilim alanında kullanımı, deney tasarımı, veri analizi yaklaşımları, EEG-fMRI-TMS-tDCS gibi nörogörüntüleme ve nöromodülasyon modaliteleri ile entegrasyonu hakkında eğitim verilecektir. Katılımcılara fNİRS (NİRX) cihazı uygulamalı olarak tanıtılacaktır.
Eğitim ile ilgili ayrıntılı bilgi için: http://sem.medipol.edu.tr/Egitim/Details/81

![[EĞİTİM] Nöropsikolojik Değerlendirme Eğitimi II](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2020/02/NPD_Egitim_2.png)

![[RAPOR] Kısa Çalışma Raporu – Nöropsikolog Unvanı](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/03/Kisa-Calisma-Raporu-1.png)
![[WEBINAR] Alzheimer Demansında Retrograd Amnezi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2024/01/Alzheimerde-RA.png)

![[EĞİTİM] Nöropsikoloji Eğitimi XII](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2025/06/NPD-XII-On-Kayit-1.png)