![[WEBINAR] Travma ve TSSB’nin Nöral Temelleri](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2023/01/TSBB-Oget-Oktem.png)
Dernek Onursal Başkanımız Sayın Prof. Dr. Öget Öktem-Tanör, OYSA Akademi tarafından organize edilen webinarda “Travma ve Travma Sonrası Stres Bozukluğunun Nöral Temelleri” başlıklı konuşmasını yapacaktır. Webinar 27 Nisan 2023 Perşembe günü saat 21:00‘de Google Meet üzerinden gerçekleştirilecektir.
Kayıt için: https://www.instagram.com/oysakademi hesabına DM atınız.

![[KONGRE] I. Uluslararası Katılımlı Özgül Öğrenme Güçlüğü Kongresi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2019/11/OOG_Kongre-2019.jpg)
![[SEMİNER] Sözel ve Görsel Bellek – Yunan Nöropsikoloji Derneği](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2020/02/Sozel-Gorsel-Bellek.png)
![[DERGİ] Phainomena’nın İlk Sayısı “Nörofelsefe” Başlığıyla Çıktı!](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2020/01/Dergi_Norofelsefe.png)
![[WEBINAR] Sosyal Bilişsel İşlevler ve Nöropsikolojik Değerlendirmesi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2022/02/Sosyal-Bilissel-NPD.png)
![[WEBINAR] Travma ve Travma Sonrası Stres Bozukluğunun Biyokimyası](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/05/Travma-ve-TSSB-Oktem.png)
![[WEBINAR] Farklı Sendromlarda Nöropsikolojik Profiller](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2022/02/Noropsikolojik-Profiller.png)