![[SEMİNER] Sözel ve Görsel Bellek – Yunan Nöropsikoloji Derneği](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2020/02/Sozel-Gorsel-Bellek.png)
Yunan Nöropsikoloji Derneği Eğitim Komisyonu tarafından düzenlenecek olan “Sözel ve Görsel Bellek” konulu seminer 30 Mayıs 2020 Cumartesi günü Atina Sağlık Bilimleri Kütüphanesinde.
İletişim ve bilgi için: info.enpse@gmail.com (Hellenic Neuropsychological Society)


![[WEBINAR] Nöropsikoloji](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2023/05/Noropsikoloji-Uludag-OKTEM.png)


![[WEBINAR] Aşık Olduğumuzda Beynimizde Neler Olur?](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/10/Asil-Oldugumuzda-Oktem.png)
![[WEBINAR] Nöropsikoloji Alt Alan Tanıtımı](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/12/Noropsikoloji-Alan-Tanitim.png)
![[WEBINAR] Bellek Tipleri ve Bellek Bozuklukları](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2020/05/Bellek-Tipleri-ve-Bozuklukları_banner_A.jpg)