
11-12 Haziran 2015 tarihlerinde Maastricht Hollanda’da Semptom Geçerlilik Değerlendirmesi 4. Avrupa Konferansı düzenleniyor.
Nöropsikologlar, adli tıp uzmanları, psikiyatristler ve klinik psikologların katılımlarının beklendiği konferansta sadece hastalarda semptom geçerliliğini değerlendiren araçlar üzerinde durulmayacak aynı zamanda tanı, tedavi, epidemiyoloji ile ilgili temel konular ve bunların adli yansımaları üzerinde de durulacaktır.
Konferans Resmi Web Sayfası: http://www.tmfi.nl/en/activities/sva/

![[KURS] FESN 5. Nöropsikoloji Okulu 2022](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/11/FESN5.png)
![[KONGRE] VI. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi!](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/10/VI-Olagan-Genel-Kurul-Sonuclandi2.png)
![[ÖDÜL] FESN ÖDÜLÜ](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2024/12/FESN-Prize.png)


![[KURS] FESN Yaz Okulu Kayıt Hakkı Kazananlar](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2022/03/FESN-Yaz-Okulu-Kayit-Listesi.png)