![[WEBINAR] Bellek Tipleri ve Bellek Bozulmaları](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/10/Bellek-Tipleri-Oktem.png)
Dernek Başkanımız Sayın Prof. Dr. Öget Öktem Tanör, Atatürk Üniversitesi TPÖÇG tarafından organize edilen webinarda “Bellek Tipleri ve Bellek Bozulmaları” başlıklı konuşmasını yapacaktır. Program 29 Kasım 2022 salı günü saat 17:00‘de Zoom üzerinden gerçekleştirilecektir.
Bilgi ve kayıt için: https://linktr.ee/tpocg


![[KONGRE] 10. Ulusal Alzheimer Kongresi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2020/01/Alzheimer-Kongre-2020.jpg)
![[SEMİNER] Okumanın Nöral Mekanizmaları ve Okuma Bozuklukları](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2017/05/OkumaAlexia.png)
![[WEBINAR] Beş Büyük Bilişsel Şebekemiz](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2023/01/Bes-Sebeke.png)
![[SEMİNER] Travma ve Travma Sonrası Stres Bozukluğunun Nöral Temelleri](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2023/04/TSBB-Oget-Oktem-2.png)
![[YAZ OKULU] Beyin-Biliş Araştırmaları Yaz Okulu 2](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2025/05/Yaz-Okulu-2-On-gorsel.png)