![[WEBINAR] Bilişsel İşlevler ve Nöropsikolojik Değerlendirmenin Söyledikleri](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2022/07/Bilissel-Islevler-Tanor.png)
Dernek Başkanımız Sayın Prof. Dr. Öget Öktem Tanör, HELEN Psikolojik Danışmanlık ve Akademi Merkezi tarafından organize edilen webinarda “Bilişsel İşlevler ve Nöropsikolojik Değerlendirmenin Söyledikleri” başlıklı konuşmasını yapacaktır. Program 07 Ağustos 2022 pazar günü saat 19:00‘da online gerçekleştirilecektir.
Kayıt için: Kayıt Formu

![[WEBINAR] Beş Büyük Bilişsel Şebekemiz](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2023/01/Bes-Sebeke.png)
![[WEBINAR] Nöropsikolojik Değerlendirmede Bozukluk Gösteren Hastalıklar](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2022/04/Noropsikolojik-Degerlendirmede.png)
![[SEMİNER] Travma ve Travma Sonrası Stres Bozukluğunun Nöral Temelleri](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2023/04/TSBB-Oget-Oktem-2.png)
![[WEBINAR] Prof. Dr. Öğet Öktem Tanör ile Nöropsikoloji Nedir?](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2023/01/Oktem-Kapadokya-Noropsikoloji.png)
![[SEMPOZYUM] Travma ve Sonrası Stres Bozukluğunun Nöral Temelleri](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2019/03/travma_noral_temelleri2.jpg)
![[KONGRE] Dil Nasıl Kazanılır? Bozulmaları Nelerdir?](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/01/Dil-Oktem-Oget.jpg)