![[WEBINAR] Nöropsikolojik Değerlendirme ile Tanıya Gidiş](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2022/05/Tani-Tanor.png)
Dernek Başkanımız Sayın Prof. Dr. Öget Öktem Tanör, Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi HIT Topluluğu tarafından organize edilen webinarda “Nöropsikolojik Değerlendirme ile Tanıya Gidiş” başlıklı konuşmasını yapacaktır. Program 22 Mayıs 2022 pazar günü saat 16:20‘de Zoom ve Doctor Follow adlı platform üzerinden gerçekleştirilecektir.
Bilgi ve Kayıt için: https://www.instagram.com/p/CdtKvINDat5/




![[SEMİNER] Psikodrama ve Beyin](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2019/02/PsikodramaBeyin.png)
![[YAZ OKULU] Medipol’de “Beyin Bilim Araştırmaları” Yaz Okulu](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2024/06/Beyin_Bilim_Arastirmalari_2024.png)
![[SEMİNER] Travma ve Travma Sonrası Stres Bozukluğunun Nöral Temelleri](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2023/04/TSBB-Oget-Oktem-2.png)
![[SEMPOZYUM] 4. MS Fizyoterapi ve Nörorehabilitasyon Sempozyumu](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2019/09/Kutahya_MS.png)
![[WEBINAR] Aşkın Nörobiyolojisi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/03/oktem-askin-norobiyolojisi-6mart-banner.jpg)
![[SUNUM] Yaşlılıkta Normallik ve Normalliğin Bozulmaları](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2020/10/Yaslilikta_Normallik_Oktem.jpg)