![[WEBINAR] Travma ve Travma Sonrası Stres Bozukluğunun Biyokimyası](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/05/Travma-ve-TSSB-Oktem.png)
Dernek Başkanımız Sayın Prof. Dr. Öget Öktem Tanör, Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi Psikolojik Etkileşim Topluluğu tarafından Psikolojik Güncellenme Haftası etkinliği kapsamında organize edilen webinarda “Travma ve Travma Sonrası Stres Bozukluğunun Biyokimyası” başlıklı konuşmasını yapacaktır. Program 22 Mayıs 2021 cumartesi günü saat 17:00‘de Zoom üzerinden gerçekleştirilecektir.
Kayıt Linki: Kayıt Formu

![[WEBINAR] Bilişsel İşlevlerimiz: Alzheimer ve Diğer Demanslar](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2022/06/Bilissel-Tanor.png)
![[WEBINAR] Bellek Tipleri ve Bellek Bozulmaları](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/10/Bellek-Tipleri-Oktem.png)
![[SEMİNER] Dil Şebekesi ve Yeni Bilinenler](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2020/02/Psikodilbilim-BUDAV-Banner.png)

![[TÖREN] XII. NPDE Sertifika Töreni Düzenlendi!](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2026/04/NPDE-XII-Toren.png)
![[WEBINAR] Aşık Beyin](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2022/09/Asik-Beyin.png)