![[WEBINAR] 9. Psikoloji Günleri – Nöropsikoloji](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/12/9-Psikoloji.png)
Dernek Başkanımız Sayın Prof. Dr. Öget Öktem Tanör ve Dernek Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Dr. Öğretim Üyesi Simge Şişman Bal, Flanör Psikoloji Topluluğu tarafından organize edilen webinarda sırasıyla “Bellek Çeşitleri ve Vakalarla Bellek Bozuklukları” ve “Hemisferik Asimetri ve Bilişsel İşlevler” başlıklı konuşmalarını yapacaklardır.
Kayıt için: Kayıt Formu


![[WEBINAR] Çocuğu Tanımanın Önemi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2022/06/Cocuk-Oktem.png)
![[KONGRE] “Nöropsikoloji Bakış Açısıyla Bellek”](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2023/05/Noropsikiyatri-Oktem.png)
![[PDF] Korono Virüs Gündemi Derlemesi – 2](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2020/05/korona-bg.jpg)
![[WEBINAR] Aşkın Nörobiyolojisi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/02/Askin-Norobiyolojisi-Oktem-kapak.jpg)
![[SEMPOZYUM] Travma ve Sonrası Stres Bozukluğunun Nöral Temelleri](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2019/03/travma_noral_temelleri2.jpg)
![[TOPLANTI] 14. Nöropsikoloji İskandinav Toplantısı](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/04/Iskandinav-Meeting-Noropsikoloji-14.png)