![[EĞİTİM] İşlevsel Yakın Kızılaltı Spektroskopisi (İYKAS)](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2017/05/IYKAS-Egitim.jpg)
Medipol Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından fNIRS ile beyin görüntülemenin fiziksel ve nörofizyolojik ilkeleri, sinirbilim alanında kullanımı, deney tasarımı, veri analizi yaklaşımları, EEG-fMRI-TMS-tDCS gibi nörogörüntüleme ve nöromodülasyon modaliteleri ile entegrasyonu hakkında eğitim verilecektir. Katılımcılara fNİRS (NİRX) cihazı uygulamalı olarak tanıtılacaktır.
Eğitim ile ilgili ayrıntılı bilgi için: http://sem.medipol.edu.tr/Egitim/Details/81
![[SEMİNER] Alzheimer Hastalığının Dil Varyantı: Primer Progresif Afazi](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2017/04/Primer-Progresif-Afazi.jpg)
![[EĞİTİM] Nöropsikoloji Eğitimi XII](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2025/06/NPD-XII-On-Kayit-1.png)
![[KONGRE] Küresel Nöropsikoloji Kongresi: Engelleri Yıkmak](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2024/01/Kuresel-Noropsikoloji-Kongresi.png)
![[BURS] FESN 5. Nöropsikoloji Okulu – Berlin](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2021/12/Burs-FESN5.png)
![[WEBINAR] Hemisferik Asimetri ve Bilişsel İşlevler](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2022/03/Hemisferik-Asimetri-ve-Bilissel-Islevler-Simge-Sisman-Bal.png)
![[EĞİTİM] Nöropsikoloji Eğitimi X](https://noropsikoloji.org/wp-content/uploads/2023/11/NPD-X-On-Kayit.png)